Testimonials

Grace Robinson, eigenaar van Grace Robinson Evenementen

PRFCT 5 bestaat uit zeer ervaren muzikanten.
En bovendien hebben ze een plezierige uitstraling.
Een stijlvol allround combo dat we al vaak hebben ingezet.

Jacqueline Kronenburg - Adviseur Communicatie & Public Affairs Kenniscentrum Sport

“Kenniscafé Sport Live! kan niet zonder de heerlijke jazzy klanken van PRFCT5, het combo dat bij ons geboren is en daar de naam Café du Sport meekreeg. Ik ben zo blij dat ik deze muzikale mensen bij elkaar heb mogen brengen en dat ze nu ook buiten de events van Kenniscentrum Sport te horen zijn, onder een nieuwe naam. Bezoekers geven in de evaluaties altijd mooie cijfers voor de muzikale omlijsting van soms pittige thema’s uit de sport. En persoonlijk en professioneel ben ik heel gelukkig met de vriendschap en de inzet van Jessica, Ronald, Peter, Paul en Michael.”

Theo van Duivenbode directeur Stad Holland Zorgverzekeraar

“Reeds meerdere malen hebben wij bij grote gezelschappen zoals o.a. Stad Holland Zorgverzekeraar, PRFCT laten optreden, en altijd met veel succes! Zij zijn als één van de weinige orkesten in Nederland in staat om avondvullend, allround (achtergrond-) muziek ten gehore te brengen, op een uiterst plezierige manier.”

Zangeres van PRFCT5 is Jessica Koomen. Zij volgde vanaf 1998 een opleiding aan het conservatorium in Utrecht. Na haar studie werd Jessica genomineerd voor de Anjerprijs van het Prins Bernardfonds en won ze de Rein Heij Jazz Award op het Rhine Town Jazz Festival. Jessica is, naast een veelzijdige zangeres, iemand die de kunst verstaat om tijdens haar optredens met haar bandgenoten een prettige sfeer in de zaal te creëren. Naast jazzstandards zingt Jessica in haar eigen band ook zelfgeschreven repertoire. Haar schrijfstijl valt niet onder één bepaalde noemer, maar een constante factor is een hoge dosis ‘feel good’-groove. Ten slotte geeft Jessica zangles op de Novae Popschool in Ede en verzorgt ze regelmatig zangworkshops.